Strani

torek, 4. oktober 2011

VESELI PIŠKOTKI IN VESELE TORTE

Humanitarno društvo Hrana za življenje v Sloveniji deluje že od leta 1992 in se je v zadnjih štirih letih usmerilo predvsem v pomoč socialno ogroženim družinam, brezdomcem, programom v osnovnih šolah, mednarodni razvojni pomoči, varnim hišam in materinskim domovom po vsej Sloveniji.
Do sedaj smo pokrivali redno predvsem področje Ljubljane z okolico, s septembrom pa smo začeli z novim programom za vseh 22 varnih hiš po Sloveniji, ki imajo skupaj preko 30 enot od Velenja do Krškega, Murske sobote do Gorice in Jesenic do Škofljice.
Dnevno Food for Life Global razdeli več kot dva milijona obrokov po vsem svetu. V Sloveniji mesečno razdelimo med 200 in 300 toplimi obroki in 600 sladkih in trajnih paketov v materinskih domovih, dnevnih centrih, zavetiščih, varnih hišah in socialno ogroženim. Nekaj aktualnih člankov o naših aktivnostih:
Hrana, ki jo pripravljamo, je polna ljubezni in pozitivne energije, ne uporabljamo gensko modificiranih živil in poskušamo uporabiti čim bolj sveže sestavine. Pri tem sodelujemo z restavracijo Govinda's in pripravljamo tudi lastne domače kokosove in janeževe piškote, slane solzice, krekerje, smetanove kroglice, mini tortice in pizze za oskrbovanje varnih hiš in materinskih domov. Z rednimi toplimi obroki dnevno oskrbujemo brezdomce, varne hiše, meterinske domove, socialno ogrožene družine in dnevne centre.